Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Banner

Foredrag på Stabekk med Øivind Sørvald, idrettssjef i NTF, 19. september kl 18.  'Hva skal til for å bli en god tennisspiller?'. 

Informasjonsmøte for tennisskolen 26. september kl 20. Espen Foss og klubbens trenere forklarer de ulike nivåene og hvilke muligheter man har for turneringsdeltagelse.

I uke 40 (høstferien) inviterer vi til intensivkurs for voksne. Påmeldingsskjema i lenken her. Alle nivåer er velkommen. Påmeldingsfrist 25. september. 

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

TEAM TENNISSKOLEN - Orange Tour - Informasjon og påmelding

 

Dette er en lagturneringe for spillere i tennisskolen på orange nivå i alder ca. 7-11 år. Turneringen deles inn i følgende nivåer: Orange (ganske fersk), Orange 1(litt viderekommen) og Orange 2 (viderekommen).

Se link her for de forskjellige nivåene. Spillerne skal gjennom treningen lære det som er nødvendig for deltagelse i disse turneringene. For å delta på nivå Orange 3, må spilleren har vært igjennom nivå Red 3.

Det kan være mellom to og fire spillere på et lag og man møter et lag fra en annen klubb. Er det fire spillere blir deltageravgiften 150,- pr spiller, er det kun to er avgiften 300,- pr spiller. Klubben blir fakturert for lagkontingenten og vil i ettertid fakturere deltagere fra Stabekk.

Det spilles fire singlekamper à 20 minutter og en doublekamp à to minutter per lagkamp. 

Påmelding gjøres alltid samlet fra klubb og du må fylle inn påmeldingsskjemaet under.  Påmeldingen er bindende.

Påmelding Orange Tour

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

     

Her er vi