Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Utebanene er stengt for sesongen.

Cardiotennis lørdag 21. oktober kl 11. Påmelding til post@stabekktennis.no.

Vi inviterer til høstdugnad lørdag 28. oktober kl 10-15. Vi skal rake løv og fjerne busker og ugress rundt utebanene. De som ikke kan delta på lørdag kan gjerne bidra ved å hente noen sekker med avfall og kjøre disse til Isi. Send en mail til post@stabekktennis.no. Lett servering til de som møter. Velkommen!

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

Hall og anlegg

SEB ARENA HALLEN

Regler strøtimer:

Både medlemmer og ikke-medlemmer kan leie strøtimer i SEB Arena.

Baner kan leies direkte online via vår hjemmeside. Velg 'bestill bane' og registrer deg som bruker hvis det er første innlogging.  Ved første gangs registrerting vil alle bli lagt inn som ikke-medlem, men inne 24 timer vil du bli lagt i riktig medlemskategori. 

Fast baneleie har egne priser og dette gjøres via klubbens administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Priser for strøtimer sesongen 2013/2014

  Medlemmer Ikke-medlemmer
Mandag - fredag 7-11       200,-             300,-
Fredag 14-22       200,-             300,-
Lørdag og søndag       200,-             300,-
Mandag - fredag 11-14       100,-             200,-
Mandag - torsdag 14-22       350,-             450,-

Juniormedlemmer som trener med tennisskolen eller konkurransegruppen: 100,- pr time.

KG-medlemmer: 60,- pr time.

 

Baneregler:

-Banen skal være klar for neste leietaker på hel time, dvs. at alle baller skal være plukket opp og at man er klar til å forlate banen.

-Flasker og tomme ballrør skal ikke kastes i søppelkassen på banen. Disse settes/kastes i kassene som står utenfor garderobene i mellomgangen.

-Uteklær skal ikke henges på dommerkulestativet - de tåler ikke vekten.

-Kun rene innesko er tillatt på banene. Ingen spillere skal gå direkte utenfra og inn på banene uten å bytte sko.

 

UTEBANENE

De nye utebanene har automatisk vanningsanlegg og blir vannet i løpet av natten. Det vil likevel være nødvendig å vanne banen på varme og tørre dager. Kost banen i sirkel utenfra og inn mot midten, da holder grusen seg på banen og forsvinner ikke ut i kantene.

Baneregler:

- Banen skal være klar for neste leietaker på hel time, dvs. at alle baller skal være plukket opp og at man har kostet og tatt linjene og er klar til å forlate banen.

- Flasker og tomme ballrør skal ikke kastes i søppelkassen på banen, disse kastes enten rett i containeren eller i de større søppelkassene utenfor banene.

- Kun tennissko er tillatt på grusbanene.

- Kun medlemmer som har betalt medlemskontingenten for inneværende år har adgang til banene. Micromedlemmer har ikke adgang.

- Hunder skal ikke bringes med på banen.

- Medlemmer kan ta med gjester på banene, men gjestene oppfordres til å melde seg inn i Stabekk TK hvis man spiller ofte på anlegget.

- Utebaner kan kun bookes 1 time av gangen. Hvis ingen andre kommer etter timen, kan man fortsette å spille så lenge man vil.

 

Dugnadsplan 2014

 

SPONSORINFORMASJON

Sponsorobjekter

- Hovedsponsorat

- Endevegger delhaller

- Baner; på banens endevegg, i spilleflaten, på nettet

- Garderober

- VIP-rom

- Utebaner

- Turneringer

- Lag

 Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du er interessert i å sponse klubben.

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

     

Her er vi