Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Foredrag på Stabekk med Øivind Sørvald, idrettssjef i NTF, 19. september kl 18.  'Hva skal til for å bli en god tennisspiller?'. 

Informasjonsmøte for tennisskolen 26. september kl 20. Espen Foss og klubbens trenere forklarer de ulike nivåene og hvilke muligheter man har for turneringsdeltagelse.

I uke 40 (høstferien) inviterer vi til intensivkurs for voksne. Påmeldingsskjema i lenken her. Alle nivåer er velkommen. Påmeldingsfrist 25. september. 

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

SEB Arena Hallen

Regler strøtimer:

Både medlemmer og ikke-medlemmer kan leie strøtimer i SEB Arena.

Baner kan leies direkte online via vår hjemmeside. Velg 'bestill bane' og registrer deg som bruker hvis det er første innlogging.  Ved første gangs registrerting vil alle bli lagt inn som ikke-medlem, men inne 24 timer vil du bli lagt i riktig medlemskategori. 

Prinsipper for faste timer i hallen:

Klubben leier kun ut formiddagstimer mandag-fredag til faste leietakere.  De som ønsker fast time kan henvende seg til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Prisen for fast baneleie er lik prisen for strøtimer.

Priser for baneleie sesongen 2014/2015

  Medlemmer Ikke-medlemmer
Mandag - fredag 7-11       200,-             400,-
Fredag 14-22       200,-             400,-
Lørdag og søndag       200,-             400,-

Mandag - fredag 11-14

Mandag - fredag 22-23

      100,-

            300,-

Mandag - torsdag 14-22       350,-

            500,-

Juniormedlemmer som trener med tennisskolen betaler 150,- pr time i hallen og deltagere i rekrutt- og  konkurransegruppen betaler 100,- pr time.

Baneregler

Banen skal være klar for neste leietaker på hel time, dvs. at alle baller skal være plukket opp og at man er klar til å forlate banen når klokken er hel.

Flasker og tomme ballrør skal ikke kastes i søppelkassen på banen. Disse settes/kastes i kassene som står utenfor garderobene i mellomgangen.

Det er påbudt med overdel ved spill på banene og i treningsrommet.

Uteklær skal ikke henges på dommerkulestativet - de tåler ikke vekten.

Kun rene innesko er tillatt på banene. Ingen spillere skal gå direkte utenfra og inn på banene uten å bytte sko.

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

     

Her er vi