Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Foredrag på Stabekk med Øivind Sørvald, idrettssjef i NTF, 19. september kl 18.  'Hva skal til for å bli en god tennisspiller?'. 

Informasjonsmøte for tennisskolen 26. september kl 20. Espen Foss og klubbens trenere forklarer de ulike nivåene og hvilke muligheter man har for turneringsdeltagelse.

I uke 40 (høstferien) inviterer vi til intensivkurs for voksne. Påmeldingsskjema i lenken her. Alle nivåer er velkommen. Påmeldingsfrist 25. september. 

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

BLUE TENNIS / Tennislek for barn 3-5 år og 6-7 år

Lørdag 14. oktober starter vi Blue Tennis grupper for barn i alderen 3-5 år og 6-7 år. Dette er et sammarbeid med SRNDPTY og Stabekk Tennisklubb. Påmelding og informasjon i skjemaet i lenken her.

For spørsmål, send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

VELKOMMEN!

Utskrift E-post

Påmelding til høstens kurs

 For informasjon om de ulike kursene se påmeldingsskjemaene under.

Påmelding 'Foreldre & Barn time' for spillere 4-6 år

Påmeldingsskjema tennisskole og juniortrening sesongen 2017/18

Påmelding voksenkurs 2017/18

For påmelding til TFO send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. da det er få ledige plasser og kun enkelte dager.  

Utskrift E-post

Sosial Double lørdag 6. mai kl 12

Stabekk veterandamer inviterer alle godt voksne, medlemmer og ikke-medlemmer, våre venner rundt og forbi, kvinner og menn, til sosial double på Stabekk lørdag 6. mai kl 12.00-15.00

Vi prøver oss på en spansk vri av sosial double hvor vi deler deltagerne etter styrke i grupper. Det spilles 20 min. kamper med utpekte og ulike partnere og vi håper å få gjennomført totalt 6 kamper. Vi satser på fint vær, for vi skal spille ute på Stabekks fine utebaner. Skulle det mot formodning begynne å snø, hvem vet, får vi se hva vi gjør.

Alle må møte kl 1200 ferdig oppvarmede, i godt humør og klare til dyst. Ha med niste/picnic som man spiser underveis eller etter alle kampene.

Meld deg på ved å trykke denne lenken http://doodle.com/poll/32f3wrqc64xdn8s8

Får du det ikke til så skriv en PM til Ingrid Falconer Roe. Hvis du ikke kjenner Ingrid Falconer Roe eller Tina Falster, må du i comments på doodle, eller i PM'en til meg (Ingrid), skrive hvor lenge du har spilt tennis og om du har spilt tenniskamper.

Vi vet ikke hvor populært dette arrangementet blir, så meld deg på i dag og så ser vi hvordan det går. Blir det fullt, så setter vi en strek og gir beskjed om dette. Vi gleder oss til å se dere!

Utskrift E-post

Årsmøte 2017 Stabekk Tennisklubb

Stabekk Tennisklubb avholder sitt årsmøte onsdag 29. mars kl 18 i klubbens lokaler i Nyveien.  Saksliste og møtedokumenter publiseres på hjemmesiden senest en uke før møtet. Forslag som ønskes behandlet av årsmøtet må være styret i hende innen 15. mars på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Innkalling årsmøte 2017 Stabekk Tennisklubb

 

Utskrift E-post

Riktig god jul til våre medlemmer!

Administrasjonen er stengt i romjulen, men henvendelser til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. vil bli besvart.

Hvis noen har spørsmål vedrørende kurs fra januar kan de sende en epost til adressen over. De fleste kurs er dessverre fulle, men vi har fortsatt noen plasser til juniorer som kan spille kl 14 og rødt nivå kl 17 tirsdag og onsdag.

Kursene starter igjen tirsdag 3. januar til samme tider, med mindre det er gitt beskjed om annet.

Hallen er åpen hele julen og bane reserveres via Senserio booking som vanlig.

Vi ønsker våre medlemmer en riktig god jul og et godt nyttår.

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

     

Her er vi