Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Alle som ønsker å delta på kurs fra høsten (TFO, TS, juniortrening, Konkurransegrupper og voksenkurs) må melde seg på i et av påmeldingsskjemaene som ligger på hjemmesiden. Gruppeoppsett og spilletider publiseres senest fredag 25. august på hjemmesiden.

Alle kurs starter mandag 28. august i uke 35 og spilleren er selv ansvarlig for å finne sin spilletid. De som dessverre ikke får plass får beskjed om dette. 

I uke 32 og 33 er det fortsatt ledige plasser på sommerleir. Påmelding i skjemaet under.

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

Sosial Double lørdag 6. mai kl 12

Stabekk veterandamer inviterer alle godt voksne, medlemmer og ikke-medlemmer, våre venner rundt og forbi, kvinner og menn, til sosial double på Stabekk lørdag 6. mai kl 12.00-15.00

Vi prøver oss på en spansk vri av sosial double hvor vi deler deltagerne etter styrke i grupper. Det spilles 20 min. kamper med utpekte og ulike partnere og vi håper å få gjennomført totalt 6 kamper. Vi satser på fint vær, for vi skal spille ute på Stabekks fine utebaner. Skulle det mot formodning begynne å snø, hvem vet, får vi se hva vi gjør.

Alle må møte kl 1200 ferdig oppvarmede, i godt humør og klare til dyst. Ha med niste/picnic som man spiser underveis eller etter alle kampene.

Meld deg på ved å trykke denne lenken http://doodle.com/poll/32f3wrqc64xdn8s8

Får du det ikke til så skriv en PM til Ingrid Falconer Roe. Hvis du ikke kjenner Ingrid Falconer Roe eller Tina Falster, må du i comments på doodle, eller i PM'en til meg (Ingrid), skrive hvor lenge du har spilt tennis og om du har spilt tenniskamper.

Vi vet ikke hvor populært dette arrangementet blir, så meld deg på i dag og så ser vi hvordan det går. Blir det fullt, så setter vi en strek og gir beskjed om dette. Vi gleder oss til å se dere!

Utskrift E-post

Årsmøte 2017 Stabekk Tennisklubb

Stabekk Tennisklubb avholder sitt årsmøte onsdag 29. mars kl 18 i klubbens lokaler i Nyveien.  Saksliste og møtedokumenter publiseres på hjemmesiden senest en uke før møtet. Forslag som ønskes behandlet av årsmøtet må være styret i hende innen 15. mars på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Innkalling årsmøte 2017 Stabekk Tennisklubb

 

Utskrift E-post

Riktig god jul til våre medlemmer!

Administrasjonen er stengt i romjulen, men henvendelser til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. vil bli besvart.

Hvis noen har spørsmål vedrørende kurs fra januar kan de sende en epost til adressen over. De fleste kurs er dessverre fulle, men vi har fortsatt noen plasser til juniorer som kan spille kl 14 og rødt nivå kl 17 tirsdag og onsdag.

Kursene starter igjen tirsdag 3. januar til samme tider, med mindre det er gitt beskjed om annet.

Hallen er åpen hele julen og bane reserveres via Senserio booking som vanlig.

Vi ønsker våre medlemmer en riktig god jul og et godt nyttår.

Utskrift E-post

Tennisboken Harde Slag

Boken om tennisens historie i Norge, Harde Slag fra 1872 til i dag, er i trykken og vil være klar til Lederforum 12. november. Her vil boken også bli presentert.

Med hjelp fra hele landet har redaktør Torger Bjørnstad skrevet og redigert en spennende og historisk viktig bok om norsk tennis - fra de første tennisballene ble satt i spill og frem til 2016. Han har stadig overrasket med å finne frem til begivenheter og tildragelser som ikke har vært kjent tidligere.

Ønsker du å bestille boken kan du sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så sender jeg felles bestilling, evt kan man bestille direkte fra Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Boken koster 390,-  i tillegg til kostnad for forsendelse.

 

 

Utskrift E-post

Terminlisten 2017

Terminlisten med oversikt over turneringer for 1. halvår 2017 finnes i lenken her.

Stabekk skal arrangere følgende turneringer:

Uke 6, 10.-12. februar - Race u12 

Uke 11, 17.-19. mars - u10 pulje

Uke 17, 28.-30. april - lagturnering u13-15

Uke 29, 20.-21. mai - Orange Tour 

Uke 23, 3.-10. juni - Tennis Europe u14

NM for lag Elite spilles uke 23 med start i Frognerparken lørdag 3. juni. Stabekk har hjemmekamp søndag 4. juni og onsdag 7. juni.

Uke 38, 22.-24. september - NM lag junior

Uke 46, 16.-19. november - GP Stabekk

 

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

     

Her er vi