Nyveien 12, 1369 Stabekk
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Foredrag på Stabekk med Øivind Sørvald, idrettssjef i NTF, 19. september kl 18.  'Hva skal til for å bli en god tennisspiller?'.

Informasjonsmøte for tennisskolen 26. september kl 20. Espen Foss og klubbens trenere forklarer de ulike nivåene og hvilke muligheter man har for turneringsdeltagelse.

I uke 40 (høstferien) inviterer vi til intensivkurs for voksne. Påmeldingsskjema i lenken her. Alle nivåer er velkommen. Påmeldingsfrist 25. september.

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

Om klubben

Stabekk Tennisklubb er et resultat ev en sammenslåing i 2009 av Stabekk og Jar tennisklubber. Stabekk ble opprettet i 1922. Klubben har i dag over 1000 medlemmer i alderen 3 til 90 år og kan tilby medlemmer og andre en innendørs arena med 5 tennisbaner og et nybygget uteanlegg med 7 grusbaner.

Klubben tilbyr kurs for voksne og barn og vi har en rekke lag i senior og veteranklassene.

Stabekk arrangerer årlig flere nasjonale og internasjonale turneringer.

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

Her er vi