Nyveien 12, 1369 Stabekk
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Alle som ønsker å delta på kurs fra høsten (TFO, TS, juniortrening, Konkurransegrupper og voksenkurs) må melde seg på i et av påmeldingsskjemaene som ligger på hjemmesiden. Gruppeoppsett og spilletider publiseres senest fredag 25. august på hjemmesiden.

Alle kurs starter mandag 28. august i uke 35 og spilleren er selv ansvarlig for å finne sin spilletid. De som dessverre ikke får plass får beskjed om dette.

I uke 32 og 33 er det fortsatt ledige plasser på sommerleir. Påmelding i skjemaet under.

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

Om klubben

Stabekk Tennisklubb er et resultat ev en sammenslåing i 2009 av Stabekk og Jar tennisklubber. Stabekk ble opprettet i 1922. Klubben har i dag over 1000 medlemmer i alderen 3 til 90 år og kan tilby medlemmer og andre en innendørs arena med 5 tennisbaner og et nybygget uteanlegg med 7 grusbaner.

Klubben tilbyr kurs for voksne og barn og vi har en rekke lag i senior og veteranklassene.

Stabekk arrangerer årlig flere nasjonale og internasjonale turneringer.

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

Her er vi