Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Alle som ønsker å delta på kurs fra høsten (TFO, TS, juniortrening, Konkurransegrupper og voksenkurs) må melde seg på i et av påmeldingsskjemaene som ligger på hjemmesiden. Gruppeoppsett og spilletider publiseres senest fredag 25. august på hjemmesiden.

Alle kurs starter mandag 28. august i uke 35 og spilleren er selv ansvarlig for å finne sin spilletid. De som dessverre ikke får plass får beskjed om dette. 

I uke 32 og 33 er det fortsatt ledige plasser på sommerleir. Påmelding i skjemaet under.

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

Styre og komiteer

Sponsorkomiteen

Sponsorkomiteen har som formål å sikre Stabekk Tennisklubb så høye markedsføring- og sponsorinntekter som mulig. Dette er inntekter knyttet til Stabekk Tennisklubbs salg av sponsorobjekter.

Sponsoransvarlig: Hans Henrik Wold, Sponsor og Mediasalg AS, tlf. 975 177 17,  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Sportskomiteen

Sportskomiteens formål er å tilse at Stabekk Tennisklubb sine sportslige visjoner som angitt i strategidokumentet nås.

Leder: Egil Berglund, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Anlegg, Dugnad og Vedlikehold

Anlegg-, Dugnad- og vedlikeholdskomiteens formål er å sikre at Stabekk Tennisklubb sitt anlegg driftes på en slik måte at det i fremtiden fremstår så bra som det gjør i dag.

Leder: Kim Falster,  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Turnerings- og trivselskomiteen

Trivselskomiteen har som formål å sikre et sosialt og hyggelig miljø på klubben for alle medlemmene i klubben.

Leder: Kathrine Flaaten, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

     

Her er vi