Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Vi jobber nå med grupper og tider for høsten og har ikke mulighet til å svare telefonen. Vennligst send epost til post@stabekktennis.no og vi vil svare så raskt som mulig.

Alle som ønsker å delta på kurs fra høsten (TFO, TS, juniortrening, Konkurransegrupper og voksenkurs) må melde seg på i et av påmeldingsskjemaene som ligger på hjemmesiden. Gruppeoppsett og spilletider publiseres senest fredag 25. august på hjemmesiden.

Alle kurs starter mandag 28. august i uke 35 og spilleren er selv ansvarlig for å finne sin spilletid.  De som ikke får plass får beskjed om dette. 

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

TEAM TENNISSKOLEN - Orange Tour - Informasjon og påmelding

 

Dette er en lagturneringe for spillere i tennisskolen på orange nivå i alder ca. 7-11 år. Turneringen deles inn i følgende nivåer: Orange (ganske fersk), Orange 1(litt viderekommen) og Orange 2 (viderekommen).

Se link her for de forskjellige nivåene. Spillerne skal gjennom treningen lære det som er nødvendig for deltagelse i disse turneringene. For å delta på nivå Orange 3, må spilleren har vært igjennom nivå Red 3.

Det kan være mellom to og fire spillere på et lag og man møter et lag fra en annen klubb. Er det fire spillere blir deltageravgiften 150,- pr spiller, er det kun to er avgiften 300,- pr spiller. Klubben blir fakturert for lagkontingenten og vil i ettertid fakturere deltagere fra Stabekk.

Det spilles fire singlekamper à 20 minutter og en doublekamp à to minutter per lagkamp. 

Påmelding gjøres alltid samlet fra klubb og du må fylle inn påmeldingsskjemaet under.  Påmeldingen er bindende.

Påmelding Orange Tour

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

     

Her er vi