Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Vi jobber nå med grupper og tider for høsten og har ikke mulighet til å svare telefonen. Vennligst send epost til post@stabekktennis.no og vi vil svare så raskt som mulig.

Alle som ønsker å delta på kurs fra høsten (TFO, TS, juniortrening, Konkurransegrupper og voksenkurs) må melde seg på i et av påmeldingsskjemaene som ligger på hjemmesiden. Gruppeoppsett og spilletider publiseres senest fredag 25. august på hjemmesiden.

Alle kurs starter mandag 28. august i uke 35 og spilleren er selv ansvarlig for å finne sin spilletid.  De som ikke får plass får beskjed om dette. 

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

Påmelding Rankingtennis

Meld deg på ved å fylle inn påmeldingsskjemaet her.

Rankinglisten pr. 7. desember 2014

Rankingtennis har som formål å gi medlemmene i Stabekk Tennisklubb (og fra andre klubber) en mulighet til å spille konkurransetennis uten å måtte forplikte seg til en hel helg med kamper.  Spillerne deles inn i puljer med fire spillere fordelt etter spillerstyrke. Spiller 1 og 4 på rankinglisten, og spiller 2 og 3 møtes i første kamp. Deretter spiller vinner mot vinner og taper mot taper. Puljevinneren rykker oppover rankinglisten, mens puljefireren går nedover på rankinglisten. Målet er at spillere etterhvert skal møte motstandere omtrent på eget nivå.

Hver kamp varer en time, så hver runde varer kun i to timer.

Rankingtennis spilles i helgen, normalt kl 11-13 og 13-15 avhengig av antall påmeldte. Det er plass til 16 spillere i hver runde.

Prisen er 250,- pr gang for klubbmedlemmer og 300,- pr gang for ikke-medlemmer. Deltageravgiften blir fakturert.

Alle som står på rankingtennisens mailingliste vil få mail ca. 2 uker før hver runde. Først-til-mølla prinsippet gjelder, så det lønner å melde seg på tidlig. Påmeldingen er bindende.

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

     

Her er vi