Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Foredrag på Stabekk med Øivind Sørvald, idrettssjef i NTF, 19. september kl 18.  'Hva skal til for å bli en god tennisspiller?'. 

Informasjonsmøte for tennisskolen 26. september kl 20. Espen Foss og klubbens trenere forklarer de ulike nivåene og hvilke muligheter man har for turneringsdeltagelse.

I uke 40 (høstferien) inviterer vi til intensivkurs for voksne. Påmeldingsskjema i lenken her. Alle nivåer er velkommen. Påmeldingsfrist 25. september. 

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

TFO

Tennisfritidsordningen er et tilbud til 1-.4. klassinger fra skoler i klubbens nærområde. Deltagerne på TFO har ordinær tennistrening med spillere som ikke deltar på TFO,  men når tennisen er ferdig blir deltagerne igjen på klubben til de blir hentet senest kl 17.  

Påmeldingsskjema er fjernet og kan bli tilsendt ved etterspørsel.

Elevene kommer rett fra skolen til tennishallen og skifter før tennistreningen starter kl 14 (evt kl 15). 

Når tennistreningen er ferdig spiser de medbrakt matpakke, gjør lekser, spiller spill, tegner og leker.

1.-3. klasse på Lysaker kan bli hentet av Stabekktreneren etter skoleslutt tirsdag og torsdag (så lenge skoleslutt er før kl 13.30 og treneren rekker å være tilbake til kursstart kl 14). De som slutter etter kl 13:30 kan gjerne være med på TFO, men de må da komme seg til klubben på egenhånd. 

Henting i taxi

For elever fra andre skoler har vi følgende alternativer:

1. Foreldrene går sammen og arrangerer kjøring/"car pool".

2. Taxiordning (pr elev): 

- Fra Jar, Stabekk, Grav, Høvik skole til en kostnad på 60,--80,- pr gang. Ordningen kan også utvides til å gjelde skoler som f.eks. Bekkestua og Høvik Verk skole, men da må det være minimum 4 barn fra den enkelte skole.

Taxikostnaden deles mellom de som er med på ordningen.

Priser for sesongen 2017/18

Pris for høsten 2017 for én dag på TFO;  3980,-  for medlemmer og 4770,- for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer deltagelse på Mini Red Tour og Orange Tour. Dette er månedlige turneringer på ulike klubber i vår region. 

Medlemskap er obligatorisk for de som ønsker å delta på TFO mer enn én gang.  Juniormedlemskap koster 1150,- for 2017, men fra 1 august er det halv pris på medlemskap og prisen 575,-.

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

     

Her er vi