Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Foredrag på Stabekk med Øivind Sørvald, idrettssjef i NTF, 19. september kl 18.  'Hva skal til for å bli en god tennisspiller?'. 

Informasjonsmøte for tennisskolen 26. september kl 20. Espen Foss og klubbens trenere forklarer de ulike nivåene og hvilke muligheter man har for turneringsdeltagelse.

I uke 40 (høstferien) inviterer vi til intensivkurs for voksne. Påmeldingsskjema i lenken her. Alle nivåer er velkommen. Påmeldingsfrist 25. september. 

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

Rankingtennis

Rankinglisten pr. 7. desember 2014.

Meld deg på ved å fylle inn påmeldingsskjemaet her.

Rankingtennis har som formål å oppmuntre medlemmene i Stabekk Tennisklubb (og fra andre klubber)  til å spille konkurransetennis uten å måtte forplikte seg til en hel helg med kamper.  Spillerne deles inn i puljer med fire spillere fordelt etter spillerstyrke. Spiller 1 og 4 på rankinglisten, og spiller 2 og 3 møtes i første kamp.  Deretter spiller vinner mot vinner og taper mot taper. Puljevinneren rykker oppover rankinglisten, mens puljefireren går nedover på rankinglisten. Målet er at spillere etterhvert skal møte motstandere omtrent på eget nivå.

Hver kamp varer en time, så hver runde varer kun i to timer.

Rankingtennis spilles i helgen, normalt kl 11-13 og 13-15 avhengig av antall påmeldte. Det er plass til 16 spillere i hver runde.

Prisen er 250,- pr gang for klubbmedlemmer og 300,- pr gang for ikke-medlemmer. Gebyret vil bli fakturert.

Alle som står på rankingtennisens mailingliste vil få mail ca. 2 uker før hver runde. Først-til-mølla prinsippet gjelder, så det lønner å melde seg på tidlig. Påmeldingen er bindende.

 

Meld deg på ved å fylle inn påmeldingsskjemaet her.

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

     

Her er vi