Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Utebanene er stengt for sesongen.

Cardiotennis lørdag 21. oktober kl 11. Påmelding til post@stabekktennis.no.

Vi inviterer til høstdugnad lørdag 28. oktober kl 10-15. Vi skal rake løv og fjerne busker og ugress rundt utebanene. De som ikke kan delta på lørdag kan gjerne bidra ved å hente noen sekker med avfall og kjøre disse til Isi. Send en mail til post@stabekktennis.no. Lett servering til de som møter. Velkommen!

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

Påmelding Rankingtennis

Meld deg på ved å fylle inn påmeldingsskjemaet her.

Rankinglisten pr. 7. desember 2014

Rankingtennis har som formål å gi medlemmene i Stabekk Tennisklubb (og fra andre klubber) en mulighet til å spille konkurransetennis uten å måtte forplikte seg til en hel helg med kamper.  Spillerne deles inn i puljer med fire spillere fordelt etter spillerstyrke. Spiller 1 og 4 på rankinglisten, og spiller 2 og 3 møtes i første kamp. Deretter spiller vinner mot vinner og taper mot taper. Puljevinneren rykker oppover rankinglisten, mens puljefireren går nedover på rankinglisten. Målet er at spillere etterhvert skal møte motstandere omtrent på eget nivå.

Hver kamp varer en time, så hver runde varer kun i to timer.

Rankingtennis spilles i helgen, normalt kl 11-13 og 13-15 avhengig av antall påmeldte. Det er plass til 16 spillere i hver runde.

Prisen er 250,- pr gang for klubbmedlemmer og 300,- pr gang for ikke-medlemmer. Deltageravgiften blir fakturert.

Alle som står på rankingtennisens mailingliste vil få mail ca. 2 uker før hver runde. Først-til-mølla prinsippet gjelder, så det lønner å melde seg på tidlig. Påmeldingen er bindende.

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

     

Her er vi