Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Utebanene er stengt for sesongen.

Cardiotennis lørdag 21. oktober kl 11. Påmelding til post@stabekktennis.no.

Vi inviterer til høstdugnad lørdag 28. oktober kl 10-15. Vi skal rake løv og fjerne busker og ugress rundt utebanene. De som ikke kan delta på lørdag kan gjerne bidra ved å hente noen sekker med avfall og kjøre disse til Isi. Send en mail til post@stabekktennis.no. Lett servering til de som møter. Velkommen!

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

TEAM TENNISSKOLEN - Orange Tour - Informasjon og påmelding

 

Dette er en lagturneringe for spillere i tennisskolen på orange nivå i alder ca. 7-11 år. Turneringen deles inn i følgende nivåer: Orange (ganske fersk), Orange 1(litt viderekommen) og Orange 2 (viderekommen).

Se link her for de forskjellige nivåene. Spillerne skal gjennom treningen lære det som er nødvendig for deltagelse i disse turneringene. For å delta på nivå Orange 3, må spilleren har vært igjennom nivå Red 3.

Det kan være mellom to og fire spillere på et lag og man møter et lag fra en annen klubb. Er det fire spillere blir deltageravgiften 150,- pr spiller, er det kun to er avgiften 300,- pr spiller. Klubben blir fakturert for lagkontingenten og vil i ettertid fakturere deltagere fra Stabekk.

Det spilles fire singlekamper à 20 minutter og en doublekamp à to minutter per lagkamp. 

Påmelding gjøres alltid samlet fra klubb og du må fylle inn påmeldingsskjemaet under.  Påmeldingen er bindende.

Påmelding Orange Tour

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

     

Her er vi