Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Foredrag på Stabekk med Øivind Sørvald, idrettssjef i NTF, 19. september kl 18.  'Hva skal til for å bli en god tennisspiller?'. 

Informasjonsmøte for tennisskolen 26. september kl 20. Espen Foss og klubbens trenere forklarer de ulike nivåene og hvilke muligheter man har for turneringsdeltagelse.

I uke 40 (høstferien) inviterer vi til intensivkurs for voksne. Påmeldingsskjema i lenken her. Alle nivåer er velkommen. Påmeldingsfrist 25. september. 

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

Mini Red Tour

Minitennisturnering for spillere på Rødt Nivå.  Turneringene deles inn i følgende nivåer; Rød 1, Rød 2 og Rød 3 og man spiller på det nivået man tilhører i henhold til ferdighetene. Se informasjon her om de forskjellige nivåene. Spillerne skal gjennom treningen lære det som er nødvendig for å delta i disse turneringene.

Dette er en turnering der det fokuseres på tennisens viktigste verdier; Det skal være GØY, INKLUDERENDE, UTFORDRENDE - og alle skal kunne være med.

Spilleformat: Vi spiller lagspill der deltakerne spiller på lag med jevnaldrende både fra egen klubb og fra mange andre klubber. Det er korte kamper slik at alle får prøve seg mot mange forskjellige motstandere. Dyktige instruktører ser til at barna både lærer og har det gøy underveis.  Egen invitasjoner blir sendt ut til hver turnering.

Turneringsoversikt 2015:

31. januar-1. februar HOLMENKOLLEN

7.-8. mars MOSS

11.-12. april HEMING

30.-31. mai BLOMMENHOLM OG SANDVIKA

13.-14. juni GREFSEN

Påmelding skal gjøres samlet fra klubb. Alle fra Stabekk melder seg på ved å fylle inn påmeldingsskjema under senest 10 dager før turneringsdagen. Det er bindende påmelding, dvs. om du er påmeldt og ikke stiller vil det likevel bli sendt faktura fra klubben.

Spilleoppsett er basert på følgende turneringsformat:

HOT-SEAT: Barna spiller mot hverandre i single. Taper av kampen beholder poengene til neste kamp. Dette fører til at alle vinner kamper.

- Alle deltagere får spille mange kamper.

- Kiosk med salg av kaffe, kaker osv. til foreldre/tilskuere

- Pølser og saft til alle deltagere er inkludert i deltageravgiften

- Premier til alle deltagere

- Kampspillet varer i ca. 1,5 timer, etterfulgt av premieutdeling, pølser og saft til spillerne.

Påmeldingsskjema Mini Red Tour

 

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

     

Her er vi