Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Foredrag på Stabekk med Øivind Sørvald, idrettssjef i NTF, 19. september kl 18.  'Hva skal til for å bli en god tennisspiller?'. 

Informasjonsmøte for tennisskolen 26. september kl 20. Espen Foss og klubbens trenere forklarer de ulike nivåene og hvilke muligheter man har for turneringsdeltagelse.

I uke 40 (høstferien) inviterer vi til intensivkurs for voksne. Påmeldingsskjema i lenken her. Alle nivåer er velkommen. Påmeldingsfrist 25. september. 

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

Orange Tour

Dette er en lagturneringe for spillere i tennisskolen på orange nivå. Turneringen deles inn i følgende nivåer: Orange, Orange 1 og Orange 2.

Se link her for de forskjellige nivåene. Spillerne skal gjennom treningen lære det som er nødvendig for deltagelse i disse turneringene. For å delta på nivå Orange 3, må spilleren har vært igjennom nivå Red 3.

Det skal være to til fire spillere på et lag og man møter et lag fra en annen klubb. Er det fire spillere blir deltageravgiften 150,- pr spiller, er det kun to er avgiften 300,- pr spiller. Klubben betaler lagkontingenten og man blir fakturert fra Stabekk. Påmeldingen er bindende, så møter man ikke opp blir man uansett fakturert fra klubben.

Det spilles fire singlekamper à 20 minutter og en doublekamp à to minutter per lagkamp.  Det spilles to lagkamper i hver turnering.

Turneringsoversikt 2015:

17.-18. januar HOLMEN

31. januar-1.februar HEMING

7.-8. mars ASKER

11.-12. april - GREFSEN

30.-31. mai - HOLMENKOLLEN

Påmelding gjøres alltid samlet fra klubb og du må fylle inn påmeldingsskjemaet under.  

Påmelding Orange Tour

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

     

Her er vi