Nyveien 12, 1369 Stabekk 
Tlf: 67 12 02 66, post@stabekktennis.no

Alle som ønsker å delta på kurs fra høsten (TFO, TS, juniortrening, Konkurransegrupper og voksenkurs) må melde seg på i et av påmeldingsskjemaene som ligger på hjemmesiden. Gruppeoppsett og spilletider publiseres senest fredag 25. august på hjemmesiden.

Alle kurs starter mandag 28. august i uke 35 og spilleren er selv ansvarlig for å finne sin spilletid. De som dessverre ikke får plass får beskjed om dette. 

I uke 32 og 33 er det fortsatt ledige plasser på sommerleir. Påmelding i skjemaet under.

Følg oss på TWITTER @stabekktennis

Orange Tour

Dette er en lagturneringe for spillere i tennisskolen på orange nivå. Turneringen deles inn i følgende nivåer: Orange, Orange 1 og Orange 2.

Se link her for de forskjellige nivåene. Spillerne skal gjennom treningen lære det som er nødvendig for deltagelse i disse turneringene. For å delta på nivå Orange 3, må spilleren har vært igjennom nivå Red 3.

Det skal være to til fire spillere på et lag og man møter et lag fra en annen klubb. Er det fire spillere blir deltageravgiften 150,- pr spiller, er det kun to er avgiften 300,- pr spiller. Klubben betaler lagkontingenten og man blir fakturert fra Stabekk. Påmeldingen er bindende, så møter man ikke opp blir man uansett fakturert fra klubben.

Det spilles fire singlekamper à 20 minutter og en doublekamp à to minutter per lagkamp.  Det spilles to lagkamper i hver turnering.

Turneringsoversikt 2015:

17.-18. januar HOLMEN

31. januar-1.februar HEMING

7.-8. mars ASKER

11.-12. april - GREFSEN

30.-31. mai - HOLMENKOLLEN

Påmelding gjøres alltid samlet fra klubb og du må fylle inn påmeldingsskjemaet under.  

Påmelding Orange Tour

Utskrift E-post

Følg oss på sosiale medier

     

Her er vi