TEAM TENNISSKOLEN - Mini Red Tour - Informasjon og påmelding

Minitennisturnering for spillere på Rødt Nivå, ca. 5-9 år gamle.  Turneringene deles inn i følgende nivåer; Rød 1, Rød 2 og Rød 3 og man spiller på det nivået man tilhører i henhold til ferdighetene. Les informasjon her om de forskjellige nivåene. Spillerne skal gjennom treningen lære det som er nødvendig for å delta i disse turneringene.

Dette er en turnering der det fokuseres på tennisens viktigste verdier; Det skal være GØY, INKLUDERENDE og UTFORDRENDE - og alle skal kunne være med.

Spilleformat: Vi spiller lagspill der deltakerne spiller på lag med jevnaldrende både fra egen klubb og fra mange andre klubber. Det er korte kamper slik at alle får prøve seg mot mange forskjellige motstandere. Dyktige instruktører ser til at barna både lærer og har det gøy underveis. Invitasjon blir sendt ut i forkant av hver turnering.

Turneringsoversikt 2015:

11.-12. april - HEMING TK

30.-31. mai - BLOMMENHOLM OG SANDVIKA

13.-14. juni - GREFSEN TK

5.-6. september - NORDBERG TK

17.-18. oktober - STABEKK

31. oktober - 1. november - NESODDEN

28.-29- november - VBTK

12.-13. desebember - ULLERN TK

Påmelding skal gjøres samlet fra klubb. Alle fra Stabekk melder seg på ved å fylle inn påmeldingsskjema under senest 2 uker før turneringsdagen. Det er bindende påmelding, dvs. om du er påmeldt og ikke stiller vil det likevel bli sendt faktura.

Spilleoppsett er basert på følgende turneringsformat:

HOT-SEAT: Barna spiller mot hverandre i single. Taper av kampen beholder poengene til neste kamp. Dette fører til at alle vinner kamper.

- Alle deltagere får spille mange kamper.

- Kiosk med salg av kaffe, kaker osv. til foreldre/tilskuere

- Pølser og saft til alle deltagere er inkludert i deltageravgiften

- Premier til alle deltagere

- Kampspillet varer i ca. 1,5 timer, etterfulgt av premieutdeling, pølser og saft til spillerne.

Påmeldingsskjema Mini Red Tour

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok