Påmelding Rankingtennis

Det er ikke planlagt rankingkamper høsten 2017, men hvis det blir interesse for det, starter vi opp igjen etter jul. Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.og meld din interesse eller meld deg på i påmeldingsskjemaet her.

Rankingtennis har som formål å gi medlemmene i Stabekk Tennisklubb (og evt fra andre klubber) en mulighet til å spille konkurransetennis uten å måtte forplikte seg til en hel helg med kamper.  Spillerne deles inn i puljer med fire spillere fordelt etter spillerstyrke. Spiller 1 og 4 på rankinglisten, og spiller 2 og 3 møtes i første kamp. Deretter spiller vinner mot vinner og taper mot taper. Puljevinneren rykker oppover rankinglisten, mens puljefireren går nedover på rankinglisten. Målet er at spillere etterhvert skal møte motstandere omtrent på eget nivå.

Hver kamp varer en time, og hver runde varer i kun to timer.

Rankingtennis spilles i helgen, normalt kl 11-13 og 13-15 avhengig av antall påmeldte. Det er plass til 16 spillere i hver runde.

Prisen er 250,- pr gang for klubbmedlemmer og 300,- pr gang for ikke-medlemmer. Deltageravgiften blir fakturert.

Alle som står på rankingtennisens mailingliste vil få mail ca. 2 uker før hver runde. Først-til-mølla prinsippet gjelder, så det lønner å melde seg på tidlig. Påmeldingen er bindende.

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok