kroatia_171028Sm.jpg

Stabekks ivrige voksenspillere inviteres sammen med spillere fra Nesttun TK til tenniscamp i Kroatia. Svein-Espen fra Stabekk og Lucie fra Nesttun vil være med som trenere. Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Les mer i lenken her

 

NTF.png

Terminlisten for første halvår 2018 er publisert. Terminlisten 2018.

Stabekk skal arrangere følgende turneringer:

12.-14. januar - NC u16 jenter

9.-11. mars - u10 pulje

4.-6. mai - veteran turnering

25.-27. mai - u12 challenge

 

shutterstock_41101507.jpg

Lørdag 14. oktober starter vi Blue Tennis grupper for barn i alderen 3-5 år og 6-7 år. Dette er et sammarbeid med SRNDPTY og Stabekk Tennisklubb. Påmelding og informasjon i skjemaet i lenken her.

For spørsmål, send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

VELKOMMEN!

Tags: forside

 For informasjon om de ulike kursene se påmeldingsskjemaene under.

Påmelding 'Foreldre & Barn time' for spillere 4-6 år

Påmeldingsskjema tennisskole og juniortrening sesongen 2017/18

Påmelding voksenkurs 2017/18

For påmelding til TFO send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. da det er få ledige plasser og kun enkelte dager.  

Stabekk veterandamer inviterer alle godt voksne, medlemmer og ikke-medlemmer, våre venner rundt og forbi, kvinner og menn, til sosial double på Stabekk lørdag 6. mai kl 12.00-15.00

Vi prøver oss på en spansk vri av sosial double hvor vi deler deltagerne etter styrke i grupper. Det spilles 20 min. kamper med utpekte og ulike partnere og vi håper å få gjennomført totalt 6 kamper. Vi satser på fint vær, for vi skal spille ute på Stabekks fine utebaner. Skulle det mot formodning begynne å snø, hvem vet, får vi se hva vi gjør.

Alle må møte kl 1200 ferdig oppvarmede, i godt humør og klare til dyst. Ha med niste/picnic som man spiser underveis eller etter alle kampene.

Meld deg på ved å trykke denne lenken http://doodle.com/poll/32f3wrqc64xdn8s8

Får du det ikke til så skriv en PM til Ingrid Falconer Roe. Hvis du ikke kjenner Ingrid Falconer Roe eller Tina Falster, må du i comments på doodle, eller i PM'en til meg (Ingrid), skrive hvor lenge du har spilt tennis og om du har spilt tenniskamper.

Vi vet ikke hvor populært dette arrangementet blir, så meld deg på i dag og så ser vi hvordan det går. Blir det fullt, så setter vi en strek og gir beskjed om dette. Vi gleder oss til å se dere!

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss