Hall og anlegg

SEB ARENA HALLEN

Regler strøtimer:

Både medlemmer og ikke-medlemmer kan leie strøtimer i SEB Arena.

Baner kan leies direkte online via vår hjemmeside. Velg 'bestill bane' og registrer deg som bruker hvis det er første innlogging.  Ved første gangs registrerting vil alle bli lagt inn som ikke-medlem, men inne 24 timer vil du bli lagt i riktig medlemskategori. 

Fast baneleie har egne priser og dette gjøres via klubbens administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Priser for strøtimer sesongen 2013/2014

  Medlemmer Ikke-medlemmer
Mandag - fredag 7-11       200,-             300,-
Fredag 14-22       200,-             300,-
Lørdag og søndag       200,-             300,-
Mandag - fredag 11-14       100,-             200,-
Mandag - torsdag 14-22       350,-             450,-

Juniormedlemmer som trener med tennisskolen eller konkurransegruppen: 100,- pr time.

KG-medlemmer: 60,- pr time.

 

Baneregler:

-Banen skal være klar for neste leietaker på hel time, dvs. at alle baller skal være plukket opp og at man er klar til å forlate banen.

-Flasker og tomme ballrør skal ikke kastes i søppelkassen på banen. Disse settes/kastes i kassene som står utenfor garderobene i mellomgangen.

-Uteklær skal ikke henges på dommerkulestativet - de tåler ikke vekten.

-Kun rene innesko er tillatt på banene. Ingen spillere skal gå direkte utenfra og inn på banene uten å bytte sko.

 

UTEBANENE

De nye utebanene har automatisk vanningsanlegg og blir vannet i løpet av natten. Det vil likevel være nødvendig å vanne banen på varme og tørre dager. Kost banen i sirkel utenfra og inn mot midten, da holder grusen seg på banen og forsvinner ikke ut i kantene.

Baneregler:

- Banen skal være klar for neste leietaker på hel time, dvs. at alle baller skal være plukket opp og at man har kostet og tatt linjene og er klar til å forlate banen.

- Flasker og tomme ballrør skal ikke kastes i søppelkassen på banen, disse kastes enten rett i containeren eller i de større søppelkassene utenfor banene.

- Kun tennissko er tillatt på grusbanene.

- Kun medlemmer som har betalt medlemskontingenten for inneværende år har adgang til banene. Micromedlemmer har ikke adgang.

- Hunder skal ikke bringes med på banen.

- Medlemmer kan ta med gjester på banene, men gjestene oppfordres til å melde seg inn i Stabekk TK hvis man spiller ofte på anlegget.

- Utebaner kan kun bookes 1 time av gangen. Hvis ingen andre kommer etter timen, kan man fortsette å spille så lenge man vil.

 

Dugnadsplan 2014

 

SPONSORINFORMASJON

Sponsorobjekter

- Hovedsponsorat

- Endevegger delhaller

- Baner; på banens endevegg, i spilleflaten, på nettet

- Garderober

- VIP-rom

- Utebaner

- Turneringer

- Lag

 Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du er interessert i å sponse klubben.

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss