DATUM Arena

Regler strøtimer:

Både medlemmer og ikke-medlemmer kan leie strøtimer i Datum Arena.

Baner kan leies online i MATCHi, www.matchi.se. Velg Stabekk Tennisklubb og registrer deg som bruker hvis det er første innlogging.  Ved første gangs registrering må man be om å bli aktivisert som medlem hvis man ikke allerede er det.

Prinsipper for faste timer i hallen:

Klubben leier ikke ut timer på fast basis på ettermiddag/kveld. Kun formiddagstimer kan leies fast for sesongen.  De som ønsker en slik fast time kan henvende seg til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Prisen for fast baneleie er lik prisen for strøtimer.

NB. Eksterne trenere har ikke anledning til å ha private timer på anlegget (dette gjelder både ute og inne) med mindre dette er avtalt med ledelsen i klubben.

Priser for baneleie sesongen 2019/2020

  Medlemmer Ikke-medlemmer
Mandag - fredag 8-11       220,-             440,-
Fredag 14-22       220,-             500,-
Lørdag og søndag       200,-             500,-

Mandag - fredag 7-11

Mandag - fredag 11-14

Mandag - fredag 22-23

      110,-

            220,-

Mandag - torsdag 14-22       360,-

            550,-

Juniormedlemmer som trener med tennisskolen betaler 150,- pr time i hallen og deltagere i rekrutt- og  konkurransegruppen betaler 110,- pr time.

Baneregler

Banen skal være klar for neste leietaker på hel time, dvs. at alle baller skal være plukket opp og at man er klar til å forlate banen når klokken er hel.

Flasker og tomme ballrør skal ikke kastes i søppelkassen på banen. Disse settes/kastes i kassene som står utenfor garderobene i mellomgangen.

Det er påbudt med overdel ved spill på banene og i treningsrommet.

Uteklær skal ikke henges på dommerkulestativet - de tåler ikke vekten.

Kun rene innesko er tillatt på banene. Ingen spillere skal gå direkte utenfra og inn på banene uten å bytte sko.

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok