Utebanene

De nye utebanene har automatisk vanningsanlegg og blir vannet i løpet av natten. Det vil likevel være nødvendig å vanne banen på varme og tørre dager. Kost banen i sirkel utenfra og inn mot midten, da holder grusen seg på banen og forsvinner ikke ut i kantene.

Baneregler

Banen skal være klar for neste leietaker på hel time, dvs. at alle baller skal være plukket opp og at man har kostet og tatt linjene og er klar til å forlate banen. Banene kostes i sirkel fra utsiden av linjene og inn mot midten.

Flasker og tomme ballrør skal ikke kastes i søppelkassen på banen, disse kastes enten rett i containeren eller i de større søppelkassene utenfor banene.

Kun tennissko er tillatt på grusbanene.

Hunder skal ikke bringes inn på banen.

Medlemmer kan ta med gjester på banene, men gjestene oppfordres til å melde seg inn i Stabekk TK hvis man spiller ofte på anlegget.

Treningsvirksomheten kan reservere 5 baner totalt, fordelt på inne- og uteanlegget. Hvis det er ledige baner kan disse benyttes av treningsvirksomheten, men spillerne må vike hvis banen er reservert.

Hvis divisjonskamper på uteanlegget blir forsinket må neste leietager vente til kampen er ferdigspilt.

Medlemmene kan reservere inntil to banetimer av gangen og kan avbestille banen inntil 1 time før start. En av timene må benyttes før ny time kan bestilles.

Hvis de som har reservert banen ikke møter til timen kan andre overta banen etter 10 minutter og leietager mister retten til banen.

Hvis ingen andre kommer etter timen, kan man fortsette å spille så lenge man vil.

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok