tennispokal.jpg

Stabekk arrangerer følgende turneringer første halvdel av 2020:

1. februar - JURA Tour Red Cup

28. februar - 1. mars - U14 Race

6.-8. mars - NC u18 

21.-22. mars - JURA Tour Orange Cup

1.-3. mai - Veteran rankingturnering

6.-7. juni - JURA Tour Green Cup og Yellow CupNadal_rabatt.png

Medlemmer av Stabekk Tenisklubb får 10% rabatt på treningsleir hos Rafa Nadal Academy på Mallorca.

Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du er interessert i å delta på camp. Vi har lyst til å organisere tur med en større gruppe spillere i november slik at vi får enda bedre rabatt. Er det mange som vil reise, kan vi også sende med en trener fra Stabekk.

157290159_8.jpg

Påmelding til kurs gjøres i de ulike skjemaene i lenkene under. I hvert skjema er det viktig informasjon som vi ber alle lese nøye.  Deltagelse på TFO eller taxiordning er tilvalg i de skjemaene dette er relevant.  Kursene starter i august og går frem til sommerferien 2020 med mindre man ønsker å slutte til jul. Dette må man gi beskjed om innen 10. desember. 

Påmelding Tenniskurs Rødt nivå (6-10 år)

Påmelding Tenniskurs Orange nivå (8-12 år)

Påmelding Tenniskurs Grønt nivå (10-14 år)

Påmelding Tenniskurs Gult nivå (13-19 år)

Påmelding Voksenkurs

Skjema for påmelding til konkurransegruppen

tennis.jpg

Vi inviterer til doubleturnering på Stabekk 25. mai i DATUM Arena.  Det spilles puljespill med sluttspill og alle får minst tre kamper. Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Deltageravgift er 300,- pr par.  Turneringsleder er Kunt Eirik Bartnes. Se invitasjon i lenken her. Velkommen!

 

157290159_8.jpg

Under er lenker til påmeldingsskjema til høstens kurs som alle som ønsker å delta må fylle inn.  Det er eget skjema for hver type kurs og den som er usikker på nivået kan gjerne sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for informasjon om rette nivå. Det er i utgangspunktet ikke feil å melde på i feil skjema,  vi bare flytter spilleren til korrekt nivå og gruppe. Vennligst ikke meld på flere ganger, gi oss heller beskjed hvis man har skrevet noe feil så oppdaterer skjemaet.

Vi forventer stor pågang og oppretter ventelister på de kursene som blir fulle.

NB. De som allerede har en bruker i MATCHi skal logge inn med brukernavn og passord før de melder seg på kurs.

Påmelding til Tennis Rødt nivå

Påmelding til Tennis Orange nivå

Påmelding til Tennis Grønt nivå

Påmelding til Tennis Gult nivå

Påmelding til voksenkurs fra høsten 2018

 

 

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok