Hjerterom for en tennisspiller fra et annet land?

I midten av august kommer det et nytt kull utvekslingselever mellom 15 og 18 år fra hele verden til Norge gjennom Youth For Understanding (YFU). Elevene skal gå et år på norsk videregående skole og lære om norsk språk og kultur. Utvekslingselevene bor hjemme hos frivillige vertsfamilier, og med en utvekslingselev i huset kan norske familier få et unikt og spennende år.
 
Blant elevene som kommer til Norge i august er tennisinteresserte Helery. 
 
 
Helery fra Estland er en aktiv jente som driver med både tennis, badminton og cheerleading! Hun liker å uttrykke seg kreativt, være det gjennom å skrive, synge, spille piano eller å spille teater. Med venner liker hun å dra på kafé, vandre i Tallinns gamleby og å dra på konserter og poesiopplesninger. Helery gjør det bra på skolen, og er spesielt glad i språkfagene. Under utvekslingsåret sitt vil Helery også gjerne prøve seg på vintersport!
 
Du kan bli bedre kjent med Helery, og de andre utvekslingselevene som kommer, her. 
 
Dessverre har ikke Helery fått vertsfamilie enda, og vi rekker nå ut en hånd til tennisklubber rundt omkring i Norge. Er det noen der ute i deres nettverk som tenker det kunne være spennende å ha en sporty og reflektert ungdom fra et annet land boende hos seg det neste skoleåret?
 
En vertsfamilie får muligheten til å lære om en annen kultur, og lærer samtidig mye om seg selv. Vertsfamilien dekker kost og losji, eleven alle øvrige utgifter. Alt man behøver å tilby er en ledig seng og et ønske om å gi eleven et godt år i Norge. Alle typer familier er velkommen som vertsfamilie! Det er YFU som sørger for skoleplass til eleven, dette gjøres når eleven har fått en vertsfamilie og vi ser hvor i landet vedkommende skal bo - så familier fra hele Norge kan melde sin interesse. 

Vi håper dere kan hjelpe oss med å finne en vertsfamilie til Helery ved å spre denne informasjonen i deres nettverk - kanskje er det nettopp hos noen i deres nærmiljø de ender opp? 

Vil dere vite mer om elevene, eller om det å være vertsfamilie generelt? Kontakt YFU Norge på Facebook, les mer på https://vertsfamilie.yfu.no, send en mail tilDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på 22698180.
 
Vi håper å høre fra dere! 
 
Vennlig hilsen,
 

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss