Backhandsmash - ny divisjonsserie på Stabekk

people-3176408_640.png

Double med fast partner

Vi inviterer vi til double divisjonsserie som vi ønsker å starte med en gang det blir tillatt å spille inne. Serien vil være tilgjengelig i MATCHi appen hvor det er mulig å legge inn resultater og følge med på stillingen i hver divisjon.

Kampene spilles fredag etter kl 18 og lørdag etter kl 13. Spilletidene fastsettes og bookes på forhånd og det spilles timeskamper i hallen. Det vil være mulig å endre tidspunkt om tildelt spilletid ikke passer, til foreslåtte tider. Kampene settes opp i divisjoner etter spillenivå. Avhengig av antall påmeldinger starter vi med puljer på 4-6 lag. Pris for deltagelse fastsettes når vi ser antall påmeldte, men det blir ikke mer enn 100,- pr kamp. Alle over 13 år er velkommen til å delta.

Påmelding innen 10. april til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.med navn og navn på partner. 

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok