Personvernerklæring

Personvernserklæring for Stabekk Tennisklubb

 

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Stabekk Tennisklubb, organisasjonsnummer 971 949 259, samler inn og bruker personopplysninger via sin nettside og i sine fagsystemer i den daglige driften. Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Stabekk Tennisklubb, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, omfatter det kun oppgavene og ikke ansvaret.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Behandling av personopplysninger som oppgis i forbindelse med innmelding og påmelding til aktiviteter.

Daglig leder har det daglige ansvaret for Stabekk Tennisklubbs behandling av personopplysninger som registreres ved innmelding via vår nettside og ved påmeldinger til aktiviteter med mindre annet er oppgitt. 

 

Hvilke personopplysninger behandler vi:

 • Navn
 • Telefonnummer
 • E-post
 • Adresse
 • Fødselsinformasjon
 • IP-adresse (besøk på vår hjemmeside)

Registrering av disse opplysningene er en forutsetning for deltagelse på våre aktiviteter (dette inkluderer tennisskole, voksenkurs og camper) og medlemskap. 

Hvem får tilgang til dine personopplysninger?

Stabekk Tennisklubb selger ikke personopplysninger til en tredjepart, og vi videreformidler heller ikke denne informasjonen. Stabekk Tennisklubb er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor.

Som de fleste andre nettsteder bruker vi cookies for å kunne analysere og ta ut statistikk, slik at vi kontinuerlig kan forbedre brukeropplevelsen av nettsidene våre. En informasjonskapsel, eller 'cookie', er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Denne er ikke skadelig og kan ikke inneholde virus eller programmer. Disse brukes kun til å ivareta brukervalg du gjør på siden. Enkelte av disse opplysningene kan sees på som personopplysninger på innsamlingstidspunktet, slik som din IP-adresse.

Disse eksterne tjenestene bruker vi på vår hjemmeside: 

Google Analytics

Google Analytics benytter vi for å kunne analysere relevant data, for eksempel finne ut hvordan kundene våre fant nettbutikken, hvor ofte de besøker hjemmesiden og hvilke kanaler vi har mest trafikk fra.

 

Fagsystemer vi benytter og hvor personopplysninger blir lagret.

Xledger, MATCHi, Sportsadmin, Campaign

Kort oppsummert hva bruker vi dine personopplysninger til?

 • Fakturering:  Navn, Adresse, Epost, Telefon, Fødselsår, 
 • Banebooking
 • Idrettsnummer - påkrevdt av NIF for aktive utøvere. lisenser
 • Utsendelse av nyhetsbrev

Dine rettigheter

 • Hvis man ikke ønsker å motta nyhetsbrevet kan dette kanselleres i nyhetsbrevet mottatt.
 • Rett til innsyn og be om retting og/eller sletting av opplysninger i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

 

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok