Personvernerklæring

Personvernserklæring for Stabekk Tennisklubb 

 

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Stabekk Tennisklubb, organisasjonsnummer 971 949 259, samler inn og behandler personopplysninger via sin nettside og i sine systemer i den daglige driften. Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Stabekk Tennisklubb, ved daglig leder, er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, omfatter det kun oppgavene og ikke ansvaret.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, samt når informasjonen slettes. Vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven og perseronvernerklæringen vår. Om du har spørsmål er det bare å ta kontakt.

 

Behandling av personopplysninger som oppgis i forbindelse med innmelding og påmelding til aktiviteter.

De fleste opplysningen vi har om deg er opplysninger du selv gir oss når du melder deg inn i klubben (medlemskap) eller melder deg på aktiviteter (kurs, camp og internturneringer).

Daglig leder har det daglige ansvaret for Stabekk Tennisklubbs behandling av personopplysninger som registreres ved innmelding via vår nettside og ved påmeldinger til aktiviteter med mindre annet er oppgitt.

Hvilke personopplysninger behandler vi:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Adresse
  • Fødselsdato (vi ber om fødselsdato ved innmelding, da det er et krav fra NIF i forbindelse med årlig idrettsregistrering. Vi ber også om fødselsdato ved påmelding til aktiviteter slik at vi kan organisere gruppene etter alder).
  • Bilder (vi tar bilder av spillere til bruk i våre sosiale medier som hjemmeside, Facebook og instragram.) Alle som melder seg inn på kurs, camper eller aktiviteter godkjenner at vi tar bilder.  Vi bruker aldri fullt navn med mindre det er gitt godkjennelse til dette.

Registrering av opplysningene over er en forutsetning for deltagelse på aktiviteter (tennisskole, voksenkurs og for medlemskap). 

 

Behandling av personopplysning for personer under 16 år

Ettersom vi behandler personopplysninger for person under 16 år innhentes samtykke på lagring av disse fra den som har foreldreansvar.

 

Sletting av personopplysninger

Sletting av personopplysninger skjer når:

  1. Stabekk Tennisklubb ikke lenger har behov for å behandle personopplysninger
  2. Medlemsopplysninger slettes 12 mnd etter at medlemmet er meldt ut av klubben.
  3. Opplysninger gitt ved påmelding til kurs slettes etter at kurset er avsluttet.
  4. Opplysninger gitt ved påmelding til camper slettes etter at campen er avsluttet og deltagelse er fakturert.
  5. Opplysninger gitt ved påmelding til andre aktiviteter slettes når aktiviteten er avsluttet og deltagelse er fakturert.
  6. Når en person ønsker å få informasjon slettet som ikke er personopplysninger nødvendig for behandling. 

 

Hvem får tilgang til dine personopplysninger?

Stabekk Tennisklubb selger ikke personopplysninger til en tredjepart, og vi videreformidler heller ikke denne informasjonen. Stabekk Tennisklubb er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor.

Som de fleste andre nettsteder bruker vår hjemmeside cookies for å kunne analysere og ta ut statistikk, slik at vi kontinuerlig kan forbedre brukeropplevelsen av nettsidene våre. En informasjonskapsel, eller 'cookie', er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Denne er ikke skadelig og kan ikke inneholde virus eller programmer. Disse brukes kun til å ivareta brukervalg du gjør på siden. Enkelte av disse opplysningene kan sees på som personopplysninger på innsamlingstidspunktet, slik som din IP-adresse. Brukere av hjemmesiden blir bedt om å godkjenne bruken av cookies.

 

I tillegg til hjemmesiden bruker vi disse eksterne tjenestene i forbindelse med markedsføring av klubben:

Facebook, Instagram, Twitter og Campaign

Facebook og Instagram er våre største markedsføringskanaler. Vi bruker Facebook og Instagram for å for å nå flest mulig av våre kunder. Vi innhenter ingen informasjon om våre kunder via disse kanalene, men vi publiserer bilder fra våre aktiviteter til bruk i markedsføringen. Vi sender ut nyhetsbrev via Campaign.

 

Systemer vi bruker og hvor enkelte personopplysninger blir lagret.

  • Xledger: Klubbens regnskapssystem som også benyttes til fakturering og medlemsregistrering.  
  • MATCHi: Klubbens system for banereservasjon.
  • SPOND: System for påmelding til aktiviteter.
  • Sportsadmin: NIF sitt system for idrettsnummer til spillerlisenser.
  • Campaign: Brukes til utsendelse av nyhetsbrev.

 

Kort oppsummert hva bruker vi dine personopplysninger til?

  • Fakturering
  • Banebooking
  • Idrettsnummer / spillerlisenser
  • Utsendelse av nyhetsbrev

 

Dine rettigheter:

  • Fjerne samtykke om mottakelse av nyhetsbrev
  • Rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Be om retting eller sletting av opplysninger

 

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok