Styre og komiteer

Styret valgt av årsmøte 2019

Egil Berglund, styreleder valgt til 2021

Hege Sjo, nestleder til 2020

Kim Falster, styremedlem til 2020

Cecilie Serck-Hanssen, styremedlem til 2020

Kathrine Flaaten, styremedlem til 2020

Theis Helseth, styremedlem til 2021

 

Sponsorkomiteen

Sponsoransvarlig: Hans Henrik Wold, Sponsor og Mediasalg AS, tlf. 975 177 17,  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Anlegg, Dugnad og Vedlikehold

Anlegg-, Dugnad- og vedlikeholdskomiteens formål er å sikre at Stabekk Tennisklubb sitt anlegg driftes på en slik måte at det i fremtiden fremstår så bra som det gjør i dag.

Leder: Theis Helseth, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Turnerings- og trivselskomiteen

Turnerings- og Trivselskomiteen er ansvarlig for gjennomføring av klubbens turneringer og arrangement og har som hovedformål å sikre et sosialt og hyggelig miljø på klubben for alle medlemmene i klubben.

Leder: Kathrine Flaaten, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kontrollkomiteen, valgt av årsmøte 2019

Kontrollkomiteen skal påse at klubbens midler er anvendt i henhold til lover, vedtak, bevilgninger og økonomiske rammer, samt at de foretatte økonomiske disposisjoner er i samsvar med organisasjonsleddets lov og beslutninger fattet av [årsmøtet/tinget]. Kontrollkomiteen skal videre forsikre seg om at organisasjonsleddets interne økonomiske kontroll er hensiktsmessig og forsvarlig.

Anne Holta, leder

Rita Worren

 

Valgkomiteen, valgt av årsmøte 2019

Valgkomiteens oppgave er å foreslå medlemmer til styreposisjoner til styreposisjoner i Stabekk Tennisklubb. For å stille som kandidat i komiteen kreves det en viss kjennskap til klubbens strategier, utfordringer og medlemsstruktur for å være i stand til å identifisere mulige styrekandidater.

Sven Brænde, leder

Sunniva Siem

Rune Klausen

 

Styret i stiftelsen, valgt av årsmøte 2019

Stein Dale, leder valgt til 2021

Cecilie Serck-Hanssen, medlem til 2021

Hege Sjo, medlem til 2020

Theis Helseth, medlem til 2021

 

 

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok