Styre og komiteer

Sponsorkomiteen

Sponsorkomiteen har som formål å sikre Stabekk Tennisklubb så høye markedsføring- og sponsorinntekter som mulig. Dette er inntekter knyttet til Stabekk Tennisklubbs salg av sponsorobjekter.

Sponsoransvarlig: Hans Henrik Wold, Sponsor og Mediasalg AS, tlf. 975 177 17,  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Anlegg, Dugnad og Vedlikehold

Anlegg-, Dugnad- og vedlikeholdskomiteens formål er å sikre at Stabekk Tennisklubb sitt anlegg driftes på en slik måte at det i fremtiden fremstår så bra som det gjør i dag.

Leder: Kim Falster,  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Turnerings- og trivselskomiteen

Turnerings- og Trivselskomiteen er ansvarlig for gjennomføring av klubbens turneringer og arrangement og har som hovedformål å sikre et sosialt og hyggelig miljø på klubben for alle medlemmene i klubben.

Leder: Kathrine Flaaten, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok