Styre og komiteer

Styret valgt av årsmøte 11. juni 2020

Egil Berglund, styreleder valgt til 2021

Hege Sjo, nestleder til 2022

Kathrine Flaaten, styremedlem til 2022

Theis Helseth, styremedlem til 2021

Preben Dietrichson, styremedlem til 2021

Cecilie O. Lindseth, styremedlem til 2022

 

Sponsorkomiteen

Sponsoransvarlig: Hans Henrik Wold, Sponsor og Mediasalg AS, tlf. 975 177 17,  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Anlegg, Dugnad og Vedlikehold

Anlegg-, Dugnad- og vedlikeholdskomiteens formål er å sikre at Stabekk Tennisklubb sitt anlegg driftes på en slik måte at det i fremtiden fremstår så bra som det gjør i dag.

Leder: Theis Helseth, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Turnerings- og trivselskomiteen

Turnerings- og Trivselskomiteen er ansvarlig for gjennomføring av klubbens turneringer og arrangement og har som hovedformål å sikre et sosialt og hyggelig miljø på klubben for alle medlemmene i klubben.

Leder: Kathrine Flaaten, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kontrollkomiteen, valgt av årsmøte 2019

Kontrollkomiteen skal påse at klubbens midler er anvendt i henhold til lover, vedtak, bevilgninger og økonomiske rammer, samt at de foretatte økonomiske disposisjoner er i samsvar med organisasjonsleddets lov og beslutninger fattet av [årsmøtet/tinget]. Kontrollkomiteen skal videre forsikre seg om at organisasjonsleddets interne økonomiske kontroll er hensiktsmessig og forsvarlig.

Anne Holta, leder, Rita Worren og vara medlem Magnar Danielsen

 

Valgkomiteen, valgt av årsmøte 2019

Valgkomiteens oppgave er å foreslå medlemmer til styreposisjoner til styreposisjoner i Stabekk Tennisklubb. For å stille som kandidat i komiteen kreves det en viss kjennskap til klubbens strategier, utfordringer og medlemsstruktur for å være i stand til å identifisere mulige styrekandidater.

Sven Brænde, leder, Rune Klausen,  Kim Falster og varamedlem Ingrid Roe

 

Styret i stiftelsen, valgt av årsmøte 11. juni 2020

Stein Dale, leder til 2021

Preben Dietrichson, medlem til 2021

Theis Helseth, medlem til 2021

Hege Sjo, medlem til 2023

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok