Tennisskole/Juniortrening

Stabekk tennisskole tilbyr trening på alle nivåer mandag til fredag. For noen grupper tilbyr vi også trening i helgen. Vi har også juniortrening til ungdom på mosjonsnivå (gult nivå). Fra høsten 2021 vil det være få plasser til nye spillere. Dette fordi det var fullt før sommeren og veldig få som slutter.

For spillere som ønsker å delta på trening mer enn én gang i uken er medlemskap obligatorisk. Øvrige spillere regnes ikke som medlemmer men må ha et tennisskoleedlemskap (mircromedlemskap) som gir dem rett til rimeligere baneleie i hallen.

Kursene følger skoleruta i Bærum,  og det er ikke trening i skoleferiene (dvs. uke 40 , juleferien, uke 8, påske  og inneklemte dager i mai og juni).

Ved stor pågang vil vi prioritere i følgende rekkefølge; de som allerede går på kurs, søsken og medlemmer og de som skal spille mer enn én gang i uken bli prioritert.

NB. DE SOM HAR UTESTÅENDE BALANSE VED PÅMELDINGSFRISTEN VIL IKKE BLI SATT OPP PÅ KURS.

Påmelding til vårens kurs kan gjøres i skjemaet nedenfor.

Påmelding rødt nivå 6-9 år

Spillere som ønsker å trene i andre grupper eller med konkurransegruppen kan sende epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Treningskonsept tennisskolen og junior konkurransegruppe på Stabekk:

Beskrivelse av treningskonsept for Tennisskolen og Junior Konkurransegruppe

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok