Tennisskole/Juniortrening

Stabekk tennisskole tilbyr trening på alle nivåer mandag til fredag.  Vi tilbyr også juniortrening til ungdom på mosjonsnivå (gult nivå).

For spillere som ønsker å delta på trening mer enn én gang i uken er medlemskap obligatorisk. Øvrige spillere regnes ikke som medlemmer men må ha et tennisskoleedlemskap (mircromedlemskap) som gir dem rett til rimeligere baneleie i hallen.

Kursene følger skoleruta i Bærum,  og det er ikke trening i skoleferiene (dvs. uke 40 , juleferien, uke 8, påske  og inneklemte dager i mai og juni).

Ved stor pågang vil medlemmer og de som skal spille mer enn én gang i uken bli prioritert.

NB. DE SOM HAR UTESTÅENDE BALANSE VED PÅMELDINGSFRISTEN VIL IKKE BLI SATT OPP PÅ KURS.

Påmelding til vårens kurs kan gjøres i skjemaene nedenfor.

Påmelding rødt nivå 6-9 år

Påmelding Orange Nivå 8-12 år

Påmelding Grønt Nivå 10-13 år

Påmelding Gult Nivå 13-18 år

Turneringsspillere som ønsker å trene med konkurransegruppen kan sende epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi tar kontakt så raskt som mulig.

Treningskonsept tennisskolen og junior konkurransegruppe på Stabekk:

Beskrivelse av treningskonsept for Tennisskolen og Junior Konkurransegruppe

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok