TFO

Tennisfritidsordningen er et tilbud til 1-.4. klassinger fra skoler i klubbens nærområde. Deltagerne på TFO har ordinær tennistrening med spillere som ikke deltar på TFO,  men når tennisen er ferdig blir deltagerne igjen på klubben til de blir hentet senest kl 17.  Det er minst én voksen som passer på barna på TFO og Helene Bakke er ansvarlig trener.

Påmelding til TFO gjøres i skjema for påmelding til kurs. 

Elevene kommer rett fra skolen til tennishallen og skifter før tennistreningen starter kl 14. 

Når tennistreningen er ferdig spiser de medbrakt matpakke, gjør lekser, spiller spill, tegner og leker.

1.-3. klasse på Lysaker kan bli hentet av treneren kl 13.30  (treneren skal rekke å være tilbake til klubben til kursstart kl 14). De som slutter etter kl 13:30 kan gjerne være med på TFO, men de må da komme seg til klubben på egenhånd. 

Taxiordning

Ordningen med henting i taxi fra noen skoler er først og fremst for å sikre at spillerne rekker å starte kl 14, slik at vi kommer i gang med kursene så tidlig som mulig. Dette er ikke et tilbud for spillere som deltar fra kl 15 og utover. De er likevel velkommen til å delta om det er plass i bilen og om det passer med deres skoleslutt.

I sesongen 2020/21 har vi hatt taxiordning fra følgende skoler: Jar, Stabekk, Grav og Høvik til en kostnad på 80,- pr gang, men det er ikke gitt at ordningen fortsetter fra høsten. Dette avhenger av at det er nok barn fra den enkelte skolen. 

For elever som går på andre skoler er alternativet at foreldrene går sammen og arrangerer kjøring/"car pool".

 

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok