Tenniscamper

Stabekk Tennisklubb arrangerer tenniscamper for spillere i alle aldre og på alle nivåer, fra nybegynnere til konkurransespillere. 

Påmelding til camper eller turnering for spillere på rødt, orange og grønt nivå i tennisskolen gjøres i påmeldingsskjema i de fargede infoboksene på hjemmesidens hovedside.  På hjemmesiden ligger en oversikt over aktiviteter for tennisskolens deltagere. 

Spillere som deltar i juniortrening må sjekke hjemmesiden for informasjon hvis de ønsker å melde seg på klubbens aktiviteter.

Vi informerer også om våre aktiviteter via nyhetsbrev og man kan også få informasjon i aktivitetskalenderen på høyre side av hjemmesiden. 

I 2020 arrangerer vi sommerleir alle ukene i juli i tillegg til de vanlige uken 26, 32 og 33. Påmelding i skjema i lenken her.

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok