Rankingtennis

 

Rankingtennis har som formål å tilby kamptrening uten å måtte forplikte seg til en hel helg med kamper.  Spillerne deles inn i puljer med fire spillere fordelt etter spillerstyrke. Spiller 1 og 4 i puljen, og spiller 2 og 3 møtes i første kamp.  Deretter spiller vinner mot vinner og taper mot taper.

Puljevinneren rykker oppover rankinglisten, mens puljefireren går nedover på rankinglisten. Målet er at spillere etterhvert skal møte motstandere omtrent på eget nivå.

Hver kamp varer ca en time (eller først til 8 game), og hver runde varer kun i to timer.

Rankingtennis spilles i helgen, vanligvis lørdag en gang mellom kl 12 og kl 18. Det er plass til 16 spillere i hver runde.

Pris for deltagelse er 300,- pr gang.

Invitasjon til hver runde sendes ut i SPOND ca 1. uke i forveien og det er ny påmelding til hver runde. Dette er en app som vi anbefaler at alle laster ned. Flere av klubbens aktiviteter har påmelding i denne appen.

Alle som ønsker å delta må sende en mail med sin epostadresse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Først-til-mølla prinsippet gjelder.

Hvis du ikke er medlem i Stabekk kan du melde inn dine detaljer ved å fylle inn påmeldingsskjemaet her.

VELKOMMEN!

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok