DAGSTURNERINGER

DAGSTURNERING FOR VOKSNE

Neste dagsturnering er 12. desember kl 10-16. Knut Eirik Bartnes er turneringsleder og det er 20 plasser. Det spilles innledende puljespill med sluttspill i formatet best av tre Fast4 sets . Påmelding i lenken her.

MATCHPLAY SATURDAY via UTR - sjekk UTR for når vi arrangerer turnering

Saturday Matchplay (tidligere rankingtennis) er for spillere som ønsker å forbedre sin UTR og har som formål å tilby kamptrening uten at spilleren må forplikte seg til en hel helg med kamper.  Deltagerne deles inn i puljer etter spillerstyrke (UTR). Målet er at spillerne skal møte motstandere omtrent på samme nivå. Kampene blir 'verified', dvs resultatet påvirker spillerens rating. Påmelding gjøres i Universal Tennis i lenken her.

Det spilles best av tre Fast4 sets (ca 1 time) og det spilles vanligvis to kamper.

Kampene arrangeres vanligvis i tidsrommet kl 12-18 på lørdag og pris for deltagelse er 350,- pr gang (for de som har en Power konto i UTR er prisen 250,-).

Påmelding gjøres direkte i UTR og trekningen sendes ut til deltagerne på torsdag. Det er først-til-mølla prinsippet som gjelder og venteliste opprettes når det er fullt.

Les mer om hvordan UTR fungerer i lenken her.

VELKOMMEN!

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok