Voksenkurs

Betingelser for deltagelse på voksenkurs i Stabekk Tennisklubb:

Før påmelding til kursene i Stabekk tennisklubb forplikter spillere seg til å lese gjennom disse betingelsene. Ved påmelding til voksenkurs har man automatisk godkjent disse betingelsene.

Priser høsten 2020

Kveldskurs/helgekurs én gang pr uke høsten 2020: 4250,- for medlem / 5100,- for ikke-medlem

Formiddagskurs én gang pr uke høsten 2020: 3570,- for medlem / 4250,- for ikke-medlem

Påmelding

Deltagelse og påmelding til kurs er bindende og gjelder for hele terminen, dvs frem til sommeren. Hvis man velger å slutte kurset midt i terminen eller er borte noen treninger på grunn av sykdom eller skade, må man likevel betale kursavgiften. Vi refunderer ikke kursavgiften hvis det blir ny runde med koronavlyste kurs.

Påmelding til voksenkurs høsten 2020

Tilbakebetaling

Spillere godkjenner at enkelte treningstimer kan bortfalle ved seriespill, kurs eller uforutsette hendelser (f.eks. sykdom hos trenerne). Det blir ingen tilbakebetaling av disse timene. Ved innstilte timer kan klubben tilby plass i en annen gruppe hvis det er mulighet for det, som erstatning for den innstilte timen, eller man kan ta den igjen ved en senere anledning.

Frister

Gruppene fortsetter automatisk fra høsten til våren, med mindre det gis beskjed om forandringer. Hvis man ikke ønsker å fortsette etter jul må man gi beskjed til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.innen 1. desember.

Man må ikke være medlem av Stabekk Tennisklubb for å delta på voksenkurs, men ved stor pågang vil vi prioritere medlemmer. Medlemsinfo og priser for medlemskap , også tilbudspriser på medlemskap for høsten, finner dere på hjemmesiden under MEDLEMSKAP.

Fakturering

Fakturaene sendes ved treningsstart i slutten av august og i midten av januar, betalingsfristen er 10 dager.

Voksenkurs arrangeres alle dager, både formiddag og kveld og i helgen.

Kontakt klubben på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du har spørsmål.

Kursene følger skoleruat i Bærum, dvs. det er fri på helligdager og i ferier når skolene er stengt.

Høstsemesteret 2020

Voksenkursene starter mandag 17. august og følger skolens ferieplan. Det er derfor ikke kurs i uke 40 pga høstferie. Siste dag med trening før jul er fredag 18. desember

Vårsemestereter 2021

Ingen kurs uke i vinterferien eller påskeferien.

Siste kursdag før sommerferien 2021 er fredag 18. juni. 

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok