Voksenkurs

Betingelser for deltagelse på voksenkurs i Stabekk Tennisklubb:

Før påmelding til kursene i Stabekk tennisklubb forplikter spillere seg til å lese gjennom disse betingelsene. Ved påmelding til voksenkurs har man automatisk godkjent disse betingelsene.

Priser 

Medlem 1 gang pr uke høst 2018: 3930,-

Ikke-medlem 1 gang pr uke høst 2018: 4780,-

Påmelding

Deltagelse og påmelding til kurs er bindende og gjelder for hele terminen, dvs frem til sommeren. Hvis man velger å slutte kurset midt i terminen eller er borte noen treninger på grunn av sykdom eller skade, må man likevel betale kursavgiften. Påmeldingsfrist 18. august.

Påmelding voksenkurs høsten 2018

Tilbakebetaling

Spillere godkjenner at enkelte treningstimer kan bortfalle ved seriespill, kurs eller uforutsette hendelser (f.eks. sykdom hos trenerne). Det blir ingen tilbakebetaling av disse timene. Ved innstilte timer kan klubben tilby plass i en annen gruppe hvis det er mulighet for det, som erstatning for den innstilte timen, eller man kan ta den igjen ved en senere anledning.

Frister

Treningstilbudet fortsetter automatisk fra høsten til våren, hvis det ikke gis beskjed om forandringer. Det er alltid muligheter for å utvide eget treningstilbud når som helst i terminen. Men for å minske eget treningstilbud fra høst til vår, må man gi beskjed i god tid.  Man må melde fra på mail senest 8. desember hvis man ikke vil fortsette med samme treningstilbud til våren. Dette er for at voksenkursets grupper skal fungere så bra som mulig. Hvis man ikke gir beskjed innen 1. desember er man forpliktet til å betale for vårterminen.

Medlemskap

Man må ikke være medlem av Stabekk Tennisklubb for å delta på voksenkurs men ved stor pågang vil vi prioritere medlemmer. Medlemsinfo og priser for medlemskap , også tilbudspriser på medlemskap for høsten, finner dere på hjemmesiden under MEDLEMSKAP.

Fakturering

Fakturaene sendes ved treningsstart i slutten av august og i midten av januar, betalingsfristen er 10 dager.

Voksenkurs arrangeres vanligvis mandag-torsdag hovedsakelig mellom 18 og 22, men vi har også kurs på dagen og i helgene.

Kontakt klubben på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du har spørsmål.

Kursene følger skoleruat i Bærum, dvs. det er fri på helligdager og i ferier når skolene er stengt.

Høstsemesteret 2018

Voksenkursene starter mandag 20. august.

Ingen kurs uke 40 pga skolens høstferie.

Siste kursdag før jul er torsdag 21. desember.

 

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok