Orange Tour

Dette er en lagturneringe for spillere i tennisskolen på orange nivå. Turneringen deles inn i følgende nivåer: Orange, Orange 1 og Orange 2.

Se link her for de forskjellige nivåene. Spillerne skal gjennom treningen lære det som er nødvendig for deltagelse i disse turneringene. For å delta på nivå Orange 3, må spilleren har vært igjennom nivå Red 3.

Det skal være to til fire spillere på et lag og man møter et lag fra en annen klubb. Er det fire spillere blir deltageravgiften 150,- pr spiller, er det kun to er avgiften 300,- pr spiller. Klubben betaler lagkontingenten og man blir fakturert fra Stabekk. Påmeldingen er bindende, så møter man ikke opp blir man uansett fakturert fra klubben.

Det spilles fire singlekamper à 20 minutter og en doublekamp à to minutter per lagkamp.  Det spilles to lagkamper i hver turnering.

Turneringsoversikt 2015:

17.-18. januar HOLMEN

31. januar-1.februar HEMING

7.-8. mars ASKER

11.-12. april - GREFSEN

30.-31. mai - HOLMENKOLLEN

Påmelding gjøres alltid samlet fra klubb og du må fylle inn påmeldingsskjemaet under.  

Påmelding Orange Tour

Telefon

67 12 02 66

Adresse

Nyveien 12, 1369 Stabekk

Epost

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok