DATUM Arena

Regler for strøtimer i hallen:

Banen skal alltid reserveres i MATCHi på forhånd.  Medlemmer kan leie to timer inntil én uke frem i tid. Ikke-medlemmer kan leie to timer, men kun 24 timer frem i tid.  Den som reserverer timen i MATCHi skal selv spille på timen.

Lyset kommer på automatisk 10 minutter før timen starter og om ingen har reservert timen etterpå vil lyset slukkes 10 minutter over hel time.

 

Opptak: Det er mulig å gjør opptak av timen og det er kamera på alle baner. På bane 3 er det kamera på begge sider og i taket. Gi beskjed til post@stabekktennis.no om du ønsker opptak av timen og husk å be om tillatelse fra medspiller i forkant. Pris for opptak er 50,- pr time eller 100,- for bane 3.

Privattimer: Det er kun Stabekk sine trenere som kan ha privattimer på Stabekk. Eksterne trenere er kun tillatt etter avtale med klubben.

Priser for baneleie

Medlemmer Ikke-medlemmer
mandag-fredag kl 6-8 og mandag-torsdag kl 22-23       120,-          300,-
mandag-fredag kl 8-14       180,-          400,-
mandag-torsdag kl 14-22       360,-          600,-
fredag kl 14-22 og lørdag og søndag       220,-          500,-

 

Spillere i tennisskolen betaler 180,- pr time i hallen på fredag og i helgene.

Baneregler:

Banen skal være klar for neste leietaker på hel time, dvs. at alle baller skal være plukket opp og at man er klar til å forlate banen når klokken er hel.

Flasker og tomme ballrør skal ikke kastes i søppelkassen på banen. Disse kastes i kasene som står under trappen i inngangen.

Det er påbudt med overdel ved spill på banene og i treningsrommet. (Uteklær skal ikke henges på dommerkulestativet da den ikke tåler vekten.)

Kun rene innesko og rene baller er tillatt på banene. Ingen spillere skal gå direkte utenfra og inn på banene uten å bytte sko.