Blå tennislek – Foreldre & Barn 4-6 år

Blått nivå Foreldre og barn – tennislek for barn 4-6 år med foresatte på banen

Blått nivå Foreldre & Barn er et treningskonsept tilpasset barn i alderen 4-6 år. Dette er en fin start for barn og foreldre som vil teste tennis. Nøkkelordene er lek, aktivitet og moro. Trenerne leder treningen og foreldrene er med og spiller/leker med barna.

Blått nivå

Ballen og leken er i sentrum. Alle øvelsene skal være morsomme uansett om det er med ball eller ikke. Barna utfordres bl.a. i hinderløype, ved øvelser med racket og ball, og i ulike leker. Slagene forehand og backhand introduseres i grunnleggende former. Det kan f.eks. være ved å rulle, dytte eller balansere ballen.

Målsetning:

  • Bidra til at barn og foresatte blir interessert i tennis og får lyst til å starte i Stabekk Tennisklubb sin tennisskole
  • Barna skal lære seg å omgås og respektere andre barna med samme interesse
  • Utvikle kroppens ABC (koordinasjon og bevegelse øye-hånd, tilpasse kraft, rytme, reaksjon, balanse og orientering i rommet)
  • På en morsom måte, teste og spille tennis etter Play and Stay prinsippet som klubben følger

Varighet

Høsten 2022 starter kurs på blått nivå onsdag 31. august og kurset varer frem til juleferien, og siste gang før jul onsdag 14. desember eller lørdag 17. desember.

Nytt kurs starter etter jul, med oppstart onsdag 4. januar. Dette kurset varer frem til sommerferien, siste gang onsdag 21. juni

Velkommen!

 

Tidspunkt

Onsdag kl 17:10-17:55
Lørdag kl 12:10-12:55

Påmelding

Ansvarlig trener