Tennisskole for spillere 6-12 år

Stabekk tennisskole tilbyr trening på alle nivåer mandag til fredag. For noen grupper tilbyr vi også trening i helgen.

Fra høsten 2022 vil det dessverre være få plasser til nye spillere 10 år og eldre, men i august vil vi legge ut informasjon og påmeldingslenke til de ledige plassene vi evt har.

Påmeldingsskjema til rødt kurs for spillere 6-9 år ligger i lenken her.

For spillere som ønsker å delta på trening mer enn én gang i uken er medlemskap obligatorisk. Øvrige spillere trenger ikke medlemskap men må ha et tennisskoleedlemskap (mircromedlemskap) som gir rett til å leie  bane i hallen til tennisskolepris.

Kursene følger skoleruta i Bærum og det er ikke trening i skoleferiene (dvs. ingen ordinære kurs uke 40, i juleferien, uke 8, i påsken  eller på helligdager og inneklemte dager i mai og juni).

Ved stor pågang vil vi prioritere i følgende rekkefølge; de som allerede går på kurs, søsken og medlemmer og de som skal spille mer enn én gang i uken.

NB. SPILLERE SOM HAR EN FORFALT FAKTURA TIL KLUBBEN VIL IKKE BLI SATT OPP PÅ NYTT KURS.

Spillere som ønsker å trene med konkurransegruppen kan sende epost til post@stabekktennis.no

Vi tilbyr treningscamp for spillere som ønsker å spille mer og trene på turneringsspill på følgende dager: lørdag 15. oktober kl 13-15 og lørdag 19. november kl 13-15. Vi har camp for spillere på rødt, orange og grønt nivå. Påmelding under fanen TRENINGSCAMP.